Antwerp Giants
Antwerp Giants Homepage Clubnieuws Teams Giants 1 Giants 2 Dames Giants Youth Foto's
Clubinfo Zalen Ticketing Business Fanclub & fanshop Andere clubs en links Sociaal Newsletter Partners Volg de Giants via  

De nieuwe Giant heet Mikh McKinney maandag 27-07-2015 07:43
De 23-jarige McKinney zal tijdens de volgende 2 seizoenen de guard positie versterken.

Hij is een aalvlugge 1m85 grote guard met veel scorend vermogen. In zijn senior jaar bij Sacramento State kon hij volgende indrukwekkende cijfers voorleggen : 19p/wedstrijd, 55% 2-punters, 43% 3-punters en vrijworpen aan 80%. Met 5 assists per wedstrijd weet McKinney ook zijn ploegmaats voortreffelijk te vinden.

Mick Mckinney werd vorig jaar verkozen tot speler van het jaar in de Big Sky conference.

http://www.sacbee.com/sports/college/mens-basketball/article8135040.html
http://www.news10.net/videos/sports/2015/05/30/28245141/
https://vimeo.com/121545714


Mike Smith is een Giant. dinsdag 21-07-2015 21:18

Port of Antwerp Giants is uitermate trots Mike Smith te kunnen aankondigen als versterking op de forward positie.  Mike (28 jaar, 1,98 m) voorstellen aan de Belgische basketfan is waarschijnlijk niet echt nodig. Hij heeft vorig jaar met Mons (12 punten, 48% 2-punters en 42% 3-punters gemiddeld per wedstrijd) en het seizoen daarvoor met Luik (16 punten gemiddeld per wedstrijd) het Port of Antwerp Giants meermaals zeer moeilijk gemaakt.

Mike Smith brengt de nodige ervaring (zowel Europees als Scoooreleague), vista en karakter naar het nieuwe team van Port of Antwerp Giants.

Mike tekende een overeenkomst voor 2 seizoenen.

https://www.youtube.com/watch?v=rQk8GdOVwXk

Welcome Mike!


Belgische U20 knap 8ste op EK maandag 20-07-2015 16:09
Op het EK U20 in ItaliŽ werd BelgiŽ knap achtste. De beste plaats ooit op dit niveau. Coach is Paul Vervaeck en assistent Roel Moors.

De Belgische nationale ploeg U20 schreef Belgische basketbalgeschiedenis op het EK U20 in Italië. De selectie van bondscoach Paul Vervaeck eindigde op een schitterende achtste plaats.

In de selectie zaten onder meer Thomas Akyazili, Andy Van Vliet en Philip Peeters. Ordane Kanda viel niet voor het EK met een rugblessure uit. Proficiat aan de coaches en de spelers!!


Giants in nieuwe Europese competitie vrijdag 17-07-2015 16:55
Port of Antwerp Giants zal deel nemen aan de nieuwe clubcompetitie die vanaf het seizoen 2015-2016 door FIBA Europe wordt georganiseerd.

FIBA Europe besloot om de oude Eurochallenge te vervangen door een nieuwe competitie die organisatorisch en financieel flink wordt opgewaardeerd. De ambitie is niet min: uitgroeien tot de 2e Europese competitie (na Euroleague) en op termijn dus de Eurocup overvleugelen. Het project lijkt alvast een goede start te hebben genomen, vermits topclubs als het Tsjechische Nymburk (met ex-Giant en Belgian Lion Maxime De Zeeuw), het Italiaanse Varese en het Poolse Turow al de overstap maakten.

Ook Oostende neemt deel aan deze nieuwe competitie.

Port of Antwerp Giants wil in de nieuwe competitie (die nog een naam moet krijgen) een flink figuur slaan. Boeiende basketontmoetingen zijn in ieder geval gegarandeerd! De loting gaat op 4 augustus in het Duitse München door.


Deze centerspelers zullen de ploeg de nodige "tower power" geven.

Beiden ondertekenden een contract voor 1 seizoen.

Brad Waldow (24 jaar, Rookie) is een beer van 2,08 en 130 kg. Hij heeft in maart zijn collegecarrière afgesloten bij St. Mary’s met een gemiddelde van 19 punten (hij was hiermee één van de topscorers onder de centers in college) tegen  56%. Hij plukte gemiddeld 9,1 rebounds per wedstrijd. Bekijk HIER een filmpje.

Melsahn Basabe is een 2,01 grote center van 23 jaar. Na zijn collegecarrière bij Iowa heeft hij vorig jaar als Rookie bij Helsinki zeer goede statistieken gerealiseerd. Met  19 punten, 12 rebounds, vrijworpen tegen 81% en 1 blockshot per wedstrijd werd hij verkozen tot beste center van de Finse competitie. Basabe onderscheidt zich vooral door zijn energieke spelstijl en veelzijdigheid aan beide zijden van het terrein. Zie de beelden op Youtube.


De Scooore!League 2015-2016 start op zaterdag 3 oktober. Port of Antwerp Giants opent de nieuwe campagne bij Pepinster Wolves!

De Scooore!League brengt vanaf 3 oktober weer 11 ploegen aan de opworp. De formule is bijna identiek aan vorig seizoen. In tegenstelling tot de vorige campagne zijn na de eerste ronde echter maar de eerste vijf ploegen zeker van de play-offs. De nummers zes tot elf strijden in de tweede ronde voor plaats nummer 6, 7 en 8 die ook nog recht geven aan de eindronde. De nummers 1 tot 5 voor een goede uitgangspositie.

Port of Antwerp Giants opent de nieuwe campange op 3 oktober in Pepinster Wolves. Op woensdag 7 oktober is er in de Lotto Arena meteen de regionale clash tegen Kangoeroes Basket Willebroek. De derde speeldag (10 oktober) is er dan weer een trip naar Okapi Aalstar. Een pittige eerste week dus voor het team van coach Paul Vervaeck.  De reguliere fase eindigt voor Jean-Marc Mwema en co. op 19 maart en in Oostende.

In de 1/8ste finales van de Beker van België treft Port of Antwerp Giants Brussels (heenwedstrijd 13 oktober in de Lotto Arena). De finale van de Beker van België wordt niet op paasmaandag, maar wel op 12 maart en opnieuw in Vorst Nationaal betwist.

Voor de volledige kalender van de eerste ronde: www.scoooreleague.be.

 


Wie voor 1 juli een abonnement neemt, krijgt 10% korting.

Nog 2 weken kun je genieten van dit voordelig tarief. Alle informatie (over soorten abonnementen, manier van betalen enz.) vind je HIER.

Reminder voor de abonnees van vorig seizoen: wie zijn abonnement hernieuwt voor 1 juli, is zeker van het behoud van zijn/haar plaats. Na deze datum kunnen de plaatsen ingenomen worden door nieuwe gegadigden.

Neem dus geen risico, en abonneer nu!


Carleton SCOTT wordt Giant woensdag 10-06-2015 08:50
Port of Antwerp Giants werft de 26 jarige (2m03) Carleton Scott aan als power forward.

Scott genoot zijn opleiding aan het vermaarde college Notre Dame. Tijdens de vorige 2 seizoenen speelde hij bij de Italiaanse club Caserta met volgende cijfers : 10 punten per wedstrijd tegen 54%, 3p tegen 35%, vrijworpentegen 80% en 6,7 rebounds/wedstrijd.

Scott was voordien reeds in the picture om het wegvallen van Ryan Pearson op te vangen, maar kon toen de vrijgave niet krijgen van zijn team.

Met zijn ervaring in een van de sterkste competities van Europa is Scott de 2de aanwinst voor Port of Antwerp Giants.


De Belgian Lions werken in augustus en als voorbereiding op het EK in september twee oefenwedstrijden in de Lotto Arena af. Just be there!!

De Belgian Lions werken tussen 5 en 10 september vijf wedstrijden op het EK in de Letse hoofdstad Riga af. De eerste vier uit de vier poules stoten door naar de 1/8ste finales. Van de 1/8ste finales gaat in het Franse Lille het EK verder.

Als voorbereiding op Eurobasket 2015 werkt de selectie van bondscoach Eddy Casteels vier oefeninterlands in België af. Twee worden er in Antwerpen en in de Lotto Arena betwist.

Op dinsdag 4 augsutus (20 uur) is er de Derby der Lage Landen tegen Nederland. Op zondag 9 augustus (18 uur) oefenen de Lions tegen de Europese topper Griekenland.

Tickets (www.teleticketservice.com) kosten 10 euro. Kinderen onder 13 jaar mogen gratis binnen. Op 9 augustus is ook de Europese trofee, met EK-mascotte Frenkie, te bewonderen in de Lotto Arena.


Thomas De Thaey voor 1 seizoen naar Leuven vrijdag 05-06-2015 15:29
In 2016-2017 wordt hij opnieuw Giant.

Port of Antwerp Giants stelt speler Thomas De Thaey voor het seizoen 2015-2016 ter beschikking van eersteklasser Leuven Bears. Hij zal daarna voor het seizoen 2016-2017 opnieuw het Giantsshirt aantrekken.
 
Club en speler zijn ervan overtuigd dat deze carrièrestap de verdere ontwikkeling van de speler te goede zal komen.


Corey Walden eerste aanwinst 2015-2016 donderdag 28-05-2015 12:40
Walden is een 1,88 m grote point guard gevormd In Eastern Kentucky.

Deze rookie heeft een 2 jarige overeenkomst getekend met NBA out.
Hij is een zeer veelzijdige speler met mooie aanvallende college statistieken : 18,6 punten tegen 66%, 3 punters tegen 36%, Vrijworpen 81% en 4 assists per wedstrijd.

Walden wordt door de gespecialiseerde pers geprezen voor nooit aflatende verdediging, hij is één van de NCAA’s leiders aller tijden inzake steals .  Met zijn lange armen en energieke stijl van spelen is hij een gesel voor de ballhandlers en de ideale motor voor Port of Antwerp Giants. Corey werd toekomstgericht aangeworven omdat hij een speler is met heel veel potentieel.

HIER vind je een filmpje.

Onze coach is best op zijn hoede, maar er is nog werk...
 


Trofee EK op 9 augustus in Lotto Arena dinsdag 19-05-2015 17:38
De trofee van het Europees Kampioenschap is op 9 augustus in de Lotto Arena te bewonderen!

Op 5 september gaat, en dit voor het eerst in vier landen (Duitsland/Berlijn, Letland/Riga, Kroatië/Zagreb en Frankrijk/Montpellier), het 39ste Europees Kampioenschap basketbal, met de Belgian Lions, van start. Vanaf deze week (Riga) trekt de Europese trofee 'Nikolai Semashko' door Europa.

Op 9 augustus is deze goud/zilveren trofee (met 24 juwelen) en EK-mascotte Frenkie in Antwerpen. De trofee is in de Lotto Arena te bewonderen. De Belgian Lions oefenen die avond tegen de Europese topper Griekenland. Basketfreaks krijgen de gelegenheid om met deze mooie trofee een foto te maken.

Op 4 augustus is er tevens de de Derby der Lage Landen in de Lotto Arena en tegen Nederland. Voor tickets: www.teleticketservice.com.


Rasmus Larsen overleden woensdag 13-05-2015 18:26
De jonge Deense international van Charleroi is vanmiddag overleden.

De speler kwam niet opdagen voor het vertrek naar Oostende. Hij werd uiteindelijk levenloos aangetroffen in zijn woonst.

Port of Antwerp Giants biedt de familie en Spirou Charleroi zijn oprechte deelneming aan.


Roel Moors MVP van de fanclub dinsdag 12-05-2015 21:52
In de Lotto Suites van de Lotto Arena werd Roel Moors op de slotreceptie verkozen tot MVP van de campagne.

De viervouidige Belgische Speler van het Jaar ging in de uitslag Ryan Pearson en Kirk Archibeque vooraf. Roel Moors kreeg ook de trofee van de fanclub van Once A Giant always a Giant.

Voorzitter Roger Roels gaf een emotionele speech en bedankte iedereen voor zijn bijdrage. Port of Antwerp Giants verzamelt voor het eerst op 10 augustus. Op 7 en 8 september werkt het een tornooi in Newcastle af.

De eerste competitiewedstrijd is begin oktober in Brussels, de eerste thuiswedstrijd in de Lotto Arena is tegen Spirou Charleroi.


Geen halve finale voor Port of Antwerp Giants. Onze Giants verloren de belle van de kwartfinale en tegen Bergen met 67-60

Bergen won de belle van de kwartfinale versus Port of Antwerp Giants en ontmoet in de halve finale Okapi Aalstar. De tweede halve finale gaat tussen Oostende en Charleroi!

De Henegouwers hadden versus onze Giants de ganse wedstrijd de leiding op het scorebord: 21-11, 43-31 (rust) en 58-47. in het slotkwart kwam Port of Antwerp Giants via DeAndre Kane en Roel Moors nog opzetten: 64-58.

Idris Lasisi, Talor Battle en een bom van Justin Cage stelden orde op zaken en Bergen drukte in de slotfase door naar winst. Voor Roel Moors was het meteen de laatste wedstrijd. De viervoudige Belgische Speler van het Jaar neemt na 18 seizoenen en een fantastische loopban afscheid als speler en wordt assistent-coach van Port of Antwerp Giants en coach van Port of Antwerp Giants Two in tweede klasse.

Hij kreeg van coach Paul Vervaeck een applausvervanging en van de Mons Arena, met vele fans (thanks!) van Port of Antwerp Giants, een staande ovatie!! Zie verslag op ATV.

Bergen 67-Port of Antwerp Giants 60

Bergen: (26 op 55 shots, waarvan 5 op 19 driepunters, 10 op 10 vrijworpen en 22 fouten) BATTLE 6-5, LASISI 9-2, SMITH 6-2, CAGE 6-5, LOVE 4-6, Bosco 2-2, Skeen 6-0, Gorgemans 2-2, Nichols 2-0
Port of Antwerp Giants: (19 op 46 shots, waarvan 5 op 16 driepunters, 17 op 23 vrijworpen en 16 fouten) MOORS 7-4, KANE 5-8, FOGG 2-0, MWEMA 5-2, ARCHIBEQUE 2-6, Simons 0-3, Ubel 7-2, De Thaey 0-0, Marchant 0-7
Kwarts: 21-11, 22-20, 15-16, 19-13


Port of Antwerp Giants dwingt belle af!! vrijdag 08-05-2015 23:06
Port of Antwerp Giants won in een sfeervolle Lotto Arena de tweede wedstrijd van de kwartfinales van de play-offs van Bergen! Zondag vertrekt de fanbus om 15u30 aan de Arenahal!

Zondag om 18 uur volgt in de Mons Arena de beslissende belle. Inschrijven voor de supportersbus (vertrek Arenahal Deurne, 15u30): www.giantsfans.be!

Port of Antwerp Giants boekte tegen Bergen in de tweede wedstrijd van de kwartfinales van de play-offs een verdiende overwinning. De winnaar van deze partij stoot door naar de halve finale en ontmoet in de halve finale de winnaar van het duel Okapi Aalstar-Luik. Ook in dit duel moet een belle worden betwist.

Het Antwerpse trio Dorian Marchant (13 punten), Roel Moors (11 punten, 7 assists) en uitblinker Jean-Marc Mwema (20 punten, 9 rebounds) waren de sterkhouders bij de havenploeg en loodsten hun team na 21-15, 37-38 (rust) en een 58-54 bonus naar de winst.

Zondag 10 mei (18 uur) wordt dus de beslissende partij in Bergen afgewerkt!! JUST BE THERE!!!

Port of Antwerp Giants: (26 op 58 shots, waarvan 10 op 26 driepunters, 22 op 24 vrijworpen en 16 fouten) MOORS 5-6, KANE 2-3, MWEMA 13-7, ARCHIBEQUE-2-6 , FOGG 9-2 Ubel 2-7, Marchant 2-11, Simons 2-5
Bergen: (27 op 59 shots, waarvan 10 op 26 driepunters, 14 op 17 vrijworpen en 25 fouten) LASISI 3-3, SMITH 5-4, LOVE 3-9, BATTLE 10-3, CAGE 2-3,Bosco 0-0 ,Skeen 7-7, Gorgemans 0-4, Nichols 0-15
Kwarts: 21-15, 16-23, 21-16, 26-24


Port of Antwerp Giants op zoek naar belle donderdag 07-05-2015 15:05
In deze best of three moeten onze Giants de tweede partij winnen.

Port of Antwerp Giants  opende de kwartfinale van de play-offs afgelopen woensdag en na een defensieve clash met een 69-59 nederlaag in Bergen.  In deze best of three moeten onze Giants in de tweede partij dan ook winnen om een eventuele derde en beslissende wedstrijd uit de brand te slepen. Deze wordt eventueel zondag 10 mei (18u00) en opnieuw in de Mons Arena betwist. Maar, eerst moeten Roel Moors en zijn ploegmaats in de eigen Lotto Arena die belle dus trachten afdwingen.

Dat er mogelijkheden tegen het talentrijke en ervaren Belfius Bergen zijn, werd in de eerste confrontatie en tegen Jason Love en co. van de play-offs opnieuw duidelijk. Mits een combinatie van een strakke defense en goede afwerking is winst beslist aan de orde. Coach Paul Vervaeck, zijn staf en de selectie rekenen dan ook op de steun van de trouwe zesde man!

Port of Antwerp Giants-Bergen:  just be there and make some noise @the Lotto Arena!!

Ploegsamenstelling
Port of Antwerp Giants Belfius Bergen
4. Roel Moors BEL 36 1m90 4. Lionel Bosco BEL 34 1m75
5. DeAndre Kane USA 25 1m93 5. Mike Smith USA 32 1m98
6. Thomas Akyazili BEL 18 1m88 6. Zaccharie Mortant BEL 17 1m80
7. Ben Simons USA 23 2m03 7. Jason Love USA 27 2m08
9. Andy Van Vliet BEL 19 2m10 8. Justin Cage USA 29 1m98
10. Kyle Fogg USA 25 1m90 9. Sam Caron BEL 21 1m88
11. Brandon Ubel 23 USA 2m0 10. Mathieu Houdart BEL 18 1m98
12. Jean-Marc Mwema BEL 25 1m95 11. Jamie Skeen USA 26 2m03
13. Thomas De Thaey BEL 24 2m03 12. Taylor Battle USA 27 1m83
14. Kirk Archibeque USA 30 2m05 13. Amaury Gorgemans BEL 22 2m12
15. Dorian Marchant BEL 21 1m98 14. Austin Nichols USA 32 1m95
20. Yannick Schoepen BEL 22 1m98 15. Idris Lasisi BEL 26 1m88
21. Ordane Kanda-Kanyanda BEL 18 1m83 Coach: Yves Defraigne
22. Joeri Schoepen BEL 20 2m01 Assistant-coach:  Frank De Meulemeester
Coach: Paul Vervaeck Teammanager: Thierry Willequin
Assistent-coach: Eddy Faus Fysical-trainer: Jean Collinet
Teammanager: Leo De Rycke Kinesist: Olivier Rancillon
Kinesist: Marc Lorent Dokter: Gauthier Lust
Verzorger: Steven De Maesschalck Afgevaardigde: Pino Bruno
Dokter: Guy De Lendtdecker  
Dokter: Vicky Van Mechelen  
Scouter: Sam Goodall  
Scouter: Moozy Niasse  
Scouter: Wim Opdebeeck  
Videoscout: Rob Van Dyck  

De miniemen van Asse-Ternat liepen vorige maand een dag mee met onze eerste ploeg.

Bekijk HIER het filmpje.


De eerste wedstrijd van de kwartfinale van de play- offs bracht voor Port of Antwerp Giants een nederlaag bij Bergen.

Bergen stond de ganse wedstrijd (20-14, 34-21 en 46-35) op voorsprong. In de tweede helft kwamen onze Giants en langs Roel Moors,  Kirk Archibeque en DeAndre Kane echter nog stevig opzetten: 52-48. Mike Smith, Taylor Battle en Jamie Skeen lieten niet begaan en drukten na 59-52 door naar  winst.

Kirk Archibeque van onze Port of Antwerp Giants verdween in het slotkwart  met een gekloven wenkbrauw definitief uit de partij.

Vrijdag volgt de tweede wedstrijd van deze kwartfinale in de Lotto Arena. Just be there and make some noise. als Port of Antwerp Giants wint trekt het zondag immers opnieuw naar de Mons Arena voor de beslissende belle richting halve finale van de play-offs van de Scooore!League.

Voor de volledige scouting www.scoooreleague.be. Verslag op ATV.

 

Bergen-Port of Antwerp Giants 69-59

Bergen: (26 op 62 shots, waarvan 5 op 22 driepunters, 12 op 16 vrijworpen en 21 fouten) BATTLE 4-8, LOVE 7-2, SMITH 2-8, LASISI 9-0, CAGE 0-3, Bosco 2-2, Skeen 8-2, Gorgemans 0-6, Nichols 2-3
Port of Antwerp Giants: (21 op 62 shots, waarvan 4 op 20 driepunters, 13 op 17 vrijworpen en 17 fouten) KANE 4-14, FOGG 0-1, MOORS 2-12, MWEMA 6-0, ARCHIBEQUE 4-7, Simons 0-2, Ubel 3-2, De Thaey 2-0, Marchant 0-0  
Kwarts: 20-14, 14-7, 12-14, 23-24


Woensdag werkt Port of Antwerp Giants de eerste wedstrijd van de play-offs af.

Deze verplaatsing kan bepalend zijn voor het verdere verloop van de play-offs.

Het is natuurlijk een prima idee om onze Giants in Bergen te gaan aanmoedigen, al dan niet met de supportersbus.

Maar voor wie dit niet haalbaar is, is er een goed alternatief. De match wordt immers op TV vertoond in het cafetaria van Sporthal Roosendael (20:30). Volg deze uiterst belangrijke match samen met andere Giants-supporters! Het bier en de frisdrank staan al koud!


Met de fanbus naar de Mons Arena maandag 04-05-2015 10:57
Woensdag opent Port of Antwerp Giants in Bergen de kwartfinale van de play-offs. Onze Giants hopen dat vele fans afzakken naar de Mons Arena.

De club zorgt voor broodjes op de bus en de fanclub neemt de 5 euro van de verplaatsing voor zijn rekening. Wie woensdag 6 mei gratis met de supportersbus wil meerijden naar Bergen kan zich inschrijven via www.giantsfan.be.

Port of Antwerp Giants rekent op een volle supportersbus 'Giants on the Road' en richting Bergen om zo het team mee een boost te geven richting de noodzakelijke uitzege in de kwartfinale van de play-offs.

De fanbus vertrekt woensdag om 18 uur aan de Arenahal van Deurne. JUST BE THERE!


De laatste wedstrijd van de Final Round bracht voor Port of Antwerp Giants een nederlaag bij Oostende.

Dat maakt dat Port of Antwerp Giants in de kwartfinale van de play-offs het moet opnemen tegen Bergen. De Henegouwers genieten in deze best of three wel van het thuisvoordeel. De eerste wedstrijd is komende woensdag in de Mons Arena.

Port of Antwerp Giants ontvangt op vrijdag 8 mei Jason Love en co. Een eventuele derde en beslissende wedstrijd wordt op zondag 10 mei in Bergen betwist.

Voor de volledige scouting van de wedstrijd in Oostende: www.scoooreleague.be.  Wedstrijdverslag op ATV. Voor de supportersbus richting Bergen en aanstaande woensdag: www.giantsfan.be.

 

Oostende 87-Port of Antwerp Giants 79

Oostende: (32 op 54 shots, waarvan 9 op 15 driepunters, 14 op 24 vrijworpen, 16 fouten) DJORDJEVIC 3-3, BOUKICHOU 2-5, GILLET 0-2, SERRON 0-12, PONITKA 14-9, Berggren 0-3, Marelja 2-0, Muya 0-2, Marnegrave 2-2, Archie 10-3, Salumu 4-0, Prince 8-1,
Port  of Antwerp Giants: (32 op 60 shots, waarvan 10 op 24 driepunters, 5 op 7 vrijworpen en 24 fouten) KANE 6-5, MOORS 9-4, FOGG 4-0, MWEMA 3-8, ARCHIBEQUE 11-8, Simons 3-0, Ubel 2-10, De Thaey 3-0, Marchant 3-0
Kwarts: 20-23, 25-21, 19-18, 23-17


Volgende week neemt Port of Antwerp Giants deel aan de play-offs.

Deze nacompetitie moet uitmaken wie Belgisch kampioen 2014-2015 wordt, en vangt aan na de laatste speeldag van de reguliere competitie.

Deze play-offs worden gespeeld in 3 fasen:

Eerste ronde: de tegenstander van onze Giants zal pas op zaterdagavond 2 mei gekend zijn . Deze ronde wordt gespeeld volgens de formule van best-of-three: de ploeg die het eerst 2 wedstrijden wint gaat verder naar de volgende ronde

  • Woensdag 6 mei: wedstrijd op verplaatsing
  • Vrijdag 8 mei, 20:30: thuiswedstrijd van Port of Antwerp Giants in de Antwerpse Lotto Arena
  • Zondag 10 mei (indien nodig): wedstrijd op verplaatsing

Halve finale: de winnaars van de eerste ronde komen tegen elkaar uit. Deze ronde wordt gespeeld volgens de formule van best-of-five: de ploeg die het eerst 3 wedstrijden wint gaat verder naar de finale.

Finale: de 2 winnaars van de halve finales maken uit wie kampioen 2014-2015 wordt. Deze ronde wordt eveneens gespeeld volgens de formule van best-of-five: de ploeg die het eerst 3 wedstrijden wint wordt Belgisch landskampioen


Roel Moors gehuldigd maandag 27-04-2015 08:56
Na afloop van de wedstrijd tegen Mons werd onze kapitein in de bloemetjes gezet.

Roel is bezig aan zijn laatste wedstrijden als speler, en werd oververdiend gehuldigd voor zijn verdiensten op en naast het veld. Bekijk HIER het filmpje dat door alle aanwezigen gesmaakt werd.


Giants in prison: the movie vrijdag 06-02-2015 14:22
In het kader van United gaven enkele Giants basketinitiatie in de Antwerpse gevangenis.

Het filmverslag kun je HIER bekijken.


Herbeleef de Night of the Giants dinsdag 03-02-2015 22:42
Op onze fotopagina vind je een fotospecial met vele tientallen foto's.

Klik HIER en geniet na! Walter Saenen is de fotograaf.Scooore! League Regular Season
1.  Telenet BC Oostende
52 
2.  Limburg United
44 
3.  Belfius Mons
44 
4.  Port of Antwerp Giants
43 
5.  Proximus Spirou
43 
6.  Okapi Aalstar
43 
7.  Verviers-Pepinster
39 
8.  LiŤge Basket
39 
9.  Kangoeroes Willebroek
36 
10.  Basic-Fit Brussels
36 
11.  Leuven Bears
31 
Play-offs kwartfinale
  Bergen - POAG
69 - 59 
  POAG - Bergen
84 - 78 
  Bergen - POAG
0 - 0 

 
 
Antwerp Giants
Copyright 2007 © Antwerp Giants