Antwerp Giants
Antwerp Giants Homepage Clubnieuws Teams Giants 1 Giants 2 Dames Dames 2 Giants Youth Foto's
Clubinfo Zalen Ticketing Business Fanclub & fanshop Andere clubs en links Sociaal Newsletter Partners Volg de Giants via  

Belgian Lions @Lotto Arena! zondag 01-05-2016 20:19
De Belgian Lions werken komende zomer opnieuw de EK-kwalificatiewedstrijden in de Antwerpse Lotto Arena af. #JustBeThere!!

De selectie van bondscoach Eddy Casteels boekte het voorbije decennium vele successen in Antwerpen. Wie herinnert zich niet de spectaculaire zege tegen het grote Frankrijk met NBA-sterren als Tony Parker en Boris Diaw. Ook in 2010 was de Lotto Arena met 5.500 toeschouwers volledig uitverkocht en wonnen Sam Van Rossom, Axel Hervelle, Jonathan Tabu en co. van Polen en kwalificeerden zich voor het eerst in bijna twintig jaar nog eens voor het EK. De Belgian Lions hebben zich ondertussen reeds drie keer op een rij voor een Eurobasket gekwalificeerd en zijn al zes jaar onafgebroken top 16 in Europa! In augustus/september gaan de Lions op zoek naar een vierde opeenvolgende EK (Eurobasket 2017). In de Lotto Arena staan er drie EK-kwalificatiewedstrijden op het programma. Op 31 augustus tegen Cyprus, op 7 september versus IJsland en tenslotte op 14 september tegen Zwitserland. De Belgian Lions hopen in de Lotto Arena uiteraard weer vele Belgische fans te kunnen bewonderen. #OneTeamNoLimits!

Cyriel Coomans, Voorzitter KBBB :
In Antwerpen hebben de Lions in de voorbije jaren al enkele historische overwinningen behaald o.m. tegen Frankrijk en ook de beslissende kwalificatiewedstrijd tegen Polen. We zijn de Stad Antwerpen en de club Port of Antwerp Giants dankbaar dat ze opnieuw mee hun schouders onder de Belgian Lions willen zetten.

Roger Roels, voorzitter Port of Antwerp Giants :
De uitstraling van de stad Antwerpen bevorderen is een van de belangrijke punten uit de missie van Port of Antwerp Giants. Dat proberen we te doen door jaar na jaar deel te nemen aan internationale competities en daarin een zo goed mogelijk resultaat te behalen (Final 8 FIBA Europe Cup in 2016). Daarnaast zijn we heel graag gastheer voor onze Belgian Lions, die op hun beurt heel graag hun wedstrijden afwerken in de Antwerpse Lotto Arena. Bovendien klopt het hart van de Antwerpse supporters voor de Lions – zie de massale publieke aanwezigheid tijdens vorige edities. We zijn er van overtuigd dat Antwerpen ook in 2016 als een blok achter de Lions zal staan.

Geert Bruynseels , verantwoordelijke sportevenementen van de Stad Antwerpen :
Antwerpen blijft investeren in basketbal. Ik ben heel blij dat we naast de goede samenwerking met de Port of Antwerp Giants ook regelmatig de nationale ploeg naar Antwerpen kunnen halen. En hopelijk plaatsen ze zich terug voor het EK!

Stefan Garaleas, Secretaris-generaal KBBB :
Voor de organisatie van de thuiswedstrijden in Antwerpen hebben we een innovatieve samenwerking opgezet waarbij federatie, club en stad hun krachten bundelen en zich samen voluit inzetten om van deze wedstrijden een succesvol evenement te maken. Het is de bedoeling om via deze formule de uitstraling, promotie en fanbeleving rond de Belgian Lions verder uit te bouwen.  


De dag nadien hebben velen vrij dus geen excuses om dit basketfeest van het jaar te missen.

Onze Giants rekenen op de steun van meer dan 17.000 supporters.

Het doel is na 2x bijna winst nu wel de scalp van kampioen Oostende te pakken. De beste seats in the house zijn nog tot 14u online te koop voor slechts 10 euro. Ze garanderen je de beste seats, genummerd en 3x meer kans om de Citroën Antwerpen C1 te winnen! Vanaf 14u zijn alle overblijvende stoelen gratis beschikbaar via www.sportpaleis.be (max. 4 tickets per besteller).

Schitterend entertainment is voorzien en dus veel dichter bij een echte NBA match kan je niet komen.

Zorg er voor dat je op donderdag 5/5 kan zeggen ... daar was ik aanwezig! Deel je ervaring en aanwezigheid middels foto's via FB, Twitter en Instagram met de hashtag ‪#‎iwasthere‬


Port of Antwerp Giants werkt zondag (15 uur, sporthal Roosendael Merksem) de tweede wedstrijd van de halve finales van de play-offs in tweede klasse en tegen Waregem af. Onze Young Guns rekenen dan ook op de steun van onze fans. #JustBeThere!!

Een onvolledig Port of Antwerp Giants Two, zonder maar liefst zes spelers, verloor de eerste wedstrijd vorige zaterdag met maar elf puntjes bij Waregem. In de tweede wedstrijd van de halve finales van de play-offs in tweede klasse gaat de ploeg van coach Eddy Faus dan ook op zoek naar winst en dus een belle. Een eventuele derde wedstrijd wordt dinsdagavond in Waregem afgewerkt.
Onze Young Guns missen wel Thibaut Vervoort (vinger) en Yannick Schoepen (voet). De overige spelers tekenen wel paraat zodat Port of Antwerp Giants zondagnamiddag tegen favoriet Waregem (onder meer met Samaey, Steinbach, Guillemyn) en met de steun van de fans op zoek gaan naar een stunt. #JustBeThere!!


Port of Antwerp Giants ging na een spannend slot nipt onderuit bij Limburg United.

Woensdag is er de zevende editie van de Night of the Giants in het Sportpaleis. #JustBeThere!!

Dat maakt dat onze Giants met nog één wedstrijd voor de boeg op de vijfde stek na de reguliere fase eindigen. In de kwartfinales van de play-offs komt de selectie van coach Roel Moors tegen nummer 4 (waarschijnlijk opnieuw Limburg United) uit. De eerste wedstrijd van de kwartfinales is 10 mei, op donderdag 12 mei spelen onze onze Giants de tweede partij in de Lotto Arena.

Onze Amerikaanse guard Kevin Dillard was bij de Giants fit en startte op de invallersbank.  Na de studieronde en twee bommen van Scott Thomas (10-4) reageerde Port of Antwerp Giants via Brad Waldow (23 punten, 11 rebounds) in the paint en met Carleton Scott (17 punten, 11 rebounds) met haarfijne shots. Dat resulteerde enerzijds in een remonte (12-13) en anderzijds in een 18-19 bonus halfweg.  
 In het tweede kwart was de Antwerpse defense niet scherp genoeg. Dat maakte dat Limburg United na 21-23 dan ook het initiatief snel overnam. Er volgde immers een Limburgs driepuntfestival. Bommen van Dennis Donkor, Jordan Hulls en Scott Thomas loodsten de Limburgers dan ook naar een 31-27 en 42-34 bonus. Naast de defensieve slordigheden acteerde Port of Antwerp Giants aanvallend te krampachtig en keek halfweg, na 8 op 12 collectieve driepunters van de Limburgers, dan ook tegen een 45-36 achterstand aan. Na het rustsignaal incasseerde Carleton Scott van de Giants en van referee Nick Van Den Broeck nog een technische fout.
 Het derde kwart bracht een alerter Port of Antwerp Giants. Brad Waldow en Carleton Scott zorgden voor de aansluiting: 55-54. Een dubieuze onsportieve fout voor Brad Waldow gaf Limburg United, en meer bepaald Barry Stewart, weer vleugels: 66-58. Elias Lasisi scoorde met een snedige drive on the buzzer van het derde kwart: 68-60. 
In het slotkwart ging Limburg United aanvankelijk op zijn elan door en liep na 70-60 maximaal weg naar 78-64. De Giants toonden echter veerkacht, schroefden de verdediging eindelijk aan en knokten zich opnieuw in de partij. Kevin Langford en Mike Smith brachten aanvallend steun aan Brad Waldow en Carleton Scott. Wat volgde was een 2-13 tussenspurt: 80-77. Carleton Scott dunkte op 1 minuut 34 seconden van het einde de 84-82 tussenstand op het scorebord. In een spannende slotfase miste Carleton Scott bij 87-84 zijn driepuntpoging. Barry Stewart scoorde met vrijworpen, maar Kevin Dillard zorgde met een bom op 12 seconden van het einde opnieuw voor de aansluiting: 89-87. Scott Thomas bleef feilloos met vrijworpen en in de slotseconden werd een driepunter van Carleton Scott nog afgefloten.Onze Amerikaanse forward zou buiten hebben gestaan! Voor de volledige scouting: www.scoooreleague.be.
Woensdag is er nog eerst de zevende editie van de Night of the Giants in het Sportpaleis en tegen Oostende. #JustBeThere!

Limburg United-Port of Antwerp Giants 91-87

Limburg United: (31 op 60 shots, waarvan 12 op 24 driepunters, 17 op 26 vrijworpen en 14 fouten) HULLS 10-1, LASISI 2-9, THOMAS 9-6, VANWIJN 2-0, LOE 6-0, Kidd 2-10, Donkor 8-0, Stewart 0-13, Loe 6-0, Love 6-7
Port of  Antwerp Giants: (37 op 76 shots, waarvan 8 op 22 driepunters, 5 op 7 vrijworpen en 21 fouten) MCKINNEY 5-3, SMITH 413 , MARCHANT 1-0, SCOTT 9-8, WALDOW 11-12, Kanda-Kanyinda 0-0, Mwema 0-0, Schoepen 2-0, Dillard 0-7, Langford 6-8
Kwarts: 18-19, 27-17, 23-24, 23-27


Port of Antwerp Giants ging onderuit in de SpiroudŰme van Charleroi. Vrijdag nemen onze Giants het in Hasselt en tegen Limburg United op. #JustBeThere!!

Port of Antwerp Giants , nog steeds zonder Kevin Dillard (enkel), werkte een sterke eerste helft af. Langs Carleton Scott (20 punten, 9 rebounds), Jean-Marc Mwema, Brad Waldow en Mike Smith (19 punten, 6 reboounds)ging het na 6-10, 17-21, 21-21 en 28-32 toch nog naar een 37-36 voorsprong voor Charleroi halfweg.Billy Baron was met 19 punten, waaronder 4 bommen, de bewerker van de remonte en de bonus van de Spirous.
 Port of Antwerp Giants begon slecht aan de tweede helft en leed drie opeenvolgende balverliezen.
 Jordan Heath zorgde na 49-47  dan ook voor de eerste afscheiding: 52-47. Onze Giants waren defensief te slap en keken na drie kwarts tegen een 66-57 achterstand aan. Uitblinker Billy Baron (32 punten, 7 op 10 bommen) leidde Charleroi na 70-57 dan ook naar de winst. Onze Giants lagen onder in de rebound (30-26), assists (18-8) en leden maar liefst 18 balverliezen. Ordane Kanda (school) was ook niet van de partij. Voor de volledige scouting: www.scoooreleague.be. Verslag op ATV.
 Vrijdag (20u30) is er de belangrijke partij bij Limburg United. Inschrijven voor de fanbus kan nog via www.giantsfan.be. #JustBeThere!!

Charleroi-Port of Antwerp Giants 86-76

Charleroi: (31 op 60 shots, waarvan 11 op 27 driepunters, 13 op 21 vrijwopren en 20 fouten) B. BARON 19-14, J. BARON 4-6, SCHWARTZ 0-2, HEATH 1-10, TUMBA 1-5, Lindqvist 0-0, Libert 0-0, Beghin 4-2, Hamilton 3-7, Massot 1-0
Port of Antwerp Giants: (29 op 56 shots, waarvan 8 op 18 driepunters, 10 op 12 vrijworpen en 19 fouten) MCKINNEY 0-9, SMITH 9-10, MARCHANT 2-1, SCOTT 8- 12, WALDOW 7-2, Mwema 8-0, Schoepen 0-0, Langford 2-4, Mwendanga 0-2
Kwarts: 21-21, 16-15, 29-21, 20-19


Met de fanbus naar de SpiroudŰme maandag 25-04-2016 10:49
Port of Antwerp Giants is deze week tweemaal on the road actief. Te beginnen woensdag in de SpiroudŰme van Charleroi. #JustBeThere!!

Port of Antwerp Giants is aanstaande woensdag in de Spiroudôme van Charleroi aan de slag. Als de selectie van coach Roel Moors bij het sterke Charleroi de knappe zege tegen Okapi Aalstar kan bevestigen, ligt de weg naar de derde plaats open. Of Kevin Dillard kan aantreden blijft twijfelachtig. De enkelblessure evolueert wel goed, maar de medische staf bekijkt het letsel dag per dag.
 Jean-Marc Mwema en zijn ploegmaats hopen ook in de Spiroudôme woensdagavond vele Antwerpse fans te verwelkomen. Inschrijven voor de fanbus kan nog via www.giantsfan.be. De supportersbus vertrekt om 18 uur aan de Arenahal van Deurne. #JustBeThere!!


Woensdag 4 mei, vlak voor Hemelvaartsdag, vindt voor de zevende keer de 'Night of the Giants' plaats, de basketwedstrijd waarvoor Port of Antwerp Giants de Lotto Arena inruilt voor het grote Sportpaleis.

Woensdag 4 mei, vlak voor Hemelvaartsdag, vindt voor de zevende keer de 'Night of the Giants' plaats, dewedstrijd waarvoor Port of Antwerp Giants de Lotto Arena inruilt voor het Sportpaleis.
 Tijdens de grootste basketmatch van het land heeft de havenploeg de kustploeg BC Oostende als tegenstander en beleef je een topwedstrijd in ware NBA-stijl, met muziek en tal van andere extra’s.
 De vorige editie bracht maar liefst 17.135 toeschouwers op de been en dat was goed voor een nieuw toeschouwersrecord voor een Belgische basketbalwedstrijd. Begin mei wordt opnieuw gemikt op meer dan 17.000 aanwezigen. Port of Antwerp Giants treft in het Sportpaleis namelijk kampioen en bekerwinnaar BC Oostende, die ook de tegenstander was bij de verloren bekerfinale in Vorst Nationaal. Een wedstrijd waarvoor de Port of Antwerp Giants maar al te graag revanche willen nemen. Deze wedstrijd is tegelijk de laatste van Port of Antwerp Giants in de tweede competitieronde en zal wellicht cruciaal zijn voor de positie in de play-offs die vlak daarna starten.
Proximus geeft 25 duotickets weg voor deze wedstrijd. Waag nu je kans via http://www.skynet.be/nieuws-sport/sport/artikel/1650370/win-een-duoticket-voor-de-night-of-the-giants.


De eerste vraag van de Giantskwis maandag 25-04-2016 16:00
Omdat niet iedereen twitter heeft of de APP kan volgen, zullen we ook hier de vraag stellen om iedereen de kans te geven mee te spelen en de hoofdprijs (1seizoensabonnement) in de wacht te slepen.

Antwoorden kan je mailen naar [email protected] en dit telkens voor middernacht. Enkel je eerst gegeven antwoord is geldig. Succes en hier is de eerste vraag:

❓welke spelers staan in de top3 met de meest gespeelde giantswedstrijden sinds 1999 in comp/PO/EU tip: zijn alle3 Antwerpenaars‪#‎daily‬❓


Win een seizoensabonnement zondag 24-04-2016 01:01
Doe mee aan de kwis van de Giants op twitter en win een seizoens abonnement of een gehandtekende bal/shirt!

Wie zegt dat je om te kwissen in een zaaltje moet zitten. Wij organiseren de 1e online basketbalkwis van de Scooore League. Deelnemen is heel eenvoudig, volg ons op twitter en geef een antwoord op de dagelijkse vraag.

Laten we eens kijken hoeveel onze supporters weten over hun favoriete ploeg en (ex) spelers. Een voorbeeld, hoeveel rebounds moet Jean-Marc nog grijpen om de magische kaap van 1000 rebounds te ronden?

We starten nu maandag 25/4 en eens een vraagje missen kan geen kwaad. ( zie voorwaarden ). Zorg wel dat steeds je antwoorden voor middernacht verzonden zijn.

Wie wordt de eerste supporter met een gratis seizoensabo voor het seizoen 2016-2017?

‪#‎LetsQuiz‬ ‪#‎Nostalgie‬ ‪#‎GetToKnowYourTeam‬


Port of Antwerp Giants won (99-107) na drie overtimes en na een waanzinnige wedstrijd bij Okapi Aalstar. #CongratsGuys!!!

Port of Antwerp Giants, zonder Kevin Dillard (enkel), boekte in het Forum van Aalst een knappe en vooral hard bevochten zege on the road. In een waanzinnige partij en na maar liefst drie verlengingen won de selectie van coach Roel Moors uiteindelijk met 99-107.
 Dorian Marchant (19 punten, waaronder 3 op 3 bommen, 6 rebounds), Kevin Langford, Carleton Scott, MikeSmith (17 punten, 11 rebounds), Jean-Marc Mwema, Brad Waldow, een energieke Mikh McKinney, maar ook onze Young Gungs als Marius Mwendanga, Yoeri Schoepen en Ordane Kanda hadden allemaal een aandeel in de knappe winst van Port of Antwerp Gaints. De score evolueerde na 18-12 naar 36-30 (rust) en 52-49 na drie kwarts. Na de reguliere speeltijd flikkerde een 78-78 tussenstand op het scorebord. Na de eerste verlenging was het 85-85 en na de tweede overtime 95-95. In het laatste kwart drukte Port of Antwerp Giants collectief door naar een knappe uitzege: 99-107! Onze Giants zijn meteen back in business in de A-poule van de Scooore!League!. Voor de volledige scouting: www.scoooreleague.be. Voor de samenvatting van ATV: http://atv.be/nieuws/giants-na-drie-verlengingen-voorbij-aalstar-27956.
 Woensdag volgt een nieuwe partij on the road. Port of Antwerp Giants trekt naar Charleroi. Inschrijven voor de supportersbus kan via www.giantsfan.be. #JustDoIt!!

Okapi Aalstar-Port of Antwerp Giants 99-107 (na drie verlengingen)

Okapi Aalstar: K. Anderson 19, Tofi 22, J. Anderson 10, Cummard 8, El Khounchar 11, Troisfontaines 0, Kesteloot 4, Lodwick 9, Bergstedt 2, Hanavan 14
Port of Antwerp Giants:  Marchant 19, Smith 17, McKinney 18, Langford 14, Scott 11, Schoepen 9, Mwema 8, Waldow 6, Mwendanga 4, Kanda 1
Kwarts:18-12, 18-18, 16-19, 26-29, 8-8, 8-8, 4-12


Woensdag 4 mei gaat de 7de editie van de Night of the Giants door. Wie tickets koopt aan de prijs van 10 euro heeft driemaal kans op het winnen van een CitroŽn C1! #JustDoIt!!

De vorige editie bracht maar liefst 17.135 toeschouwers naar het Anwerpse Sportpaleis en dat was goed voor een nieuw toeschouwersrecord voor een Belgische basketbalwedstrijd. Is er begin mei een nieuw record in de maak? Aarzel niet en maak er met het gezin, familieleden, vrienden of collega's of je sportvereniging een mooie uitstap van!
 Voor deze Belgische basketbaltopper tegen Oostende zijn tot woensdag 27 april kaarten te koop tegen amper 10 euro. Kinderen tot 12 jaar kunnen de wedstrijd gratis bijwonen, maar moeten ook over een toegangskaart beschikken. Een betaalde kaart garandeert je niet alleen de best beschikbare genummerde en voorbehouden plaats, ze biedt je ook drie keer kans op het winnen van een Citroën C1. De barcode ervan wordt namelijk drie keer geregistreerd voor de loterij die in samenwerking met sponsor Citroën wordt opgezet.
 De plaatsen die overblijven worden vanaf woensdag 27 april om 14.00 uur gratis aangeboden. De barcode van een gratis kaart wordt slechts één keer voor deelname aan de loterij ingescand.
Kaarten via www.antwerpgiants.be, www.sportpaleis.be of www.teleticketservice.com, telefonisch op het nummer 070/345.345 (max. € 0,30/min.), in het Sportpaleis (tijdens de kantooruren) en op het secretariaat van Port of Antwerp Giants in de Arenahal Deurne (di-do-vr van 11.00 tot 16.00 uur – alleen cashbetalingen.
7de editie van de Night of the Giants! #JustBeThere!!


Met de fanbus naar Aalst! vrijdag 22-04-2016 09:32
Zaterdag trekt Port of Antwerp Giants naar het Forum van Aalst! #JustBeThere!

De voetblessure van Kevin Dillard valt mee. Onze nieuwe Amerikaanse guard liep woensdag in de slotseconde in Oostende een enkelverstuiking op. Dillard is wel onzeker voor de wedstrijd van komende zaterdag (20u30) in het Forum van Aalst. 
 Coach Roel Moors en zijn selectie hopen in de carnavalstad uiteraard weer op de trouwe steun van de "zesde man". De fanbus vertrekt om 18u15 aan de Arenahal van Deurne. Inschrijven via www.giantsfan.be. #JustBeThere!!


Port of Antwerp Giants ging in Oostende en na een spannende clash nipt onderuit!

Port of Antwerp Giants had kansen op een stuntzege in Oostende. Onze Giants misten echter een tikkeltje geluk en gingen na een thriller dan ook nipt onderuit. In de slotseconden viel Kevin Dillard met een voetblessure uit. Vandaag volgt de diagnose en wordt duidelijk hoelang de Amerikaanse guard out is.
 Maar liefst vier spelers van Port of Antwerp Giants kwamen in de dubbele cijfers. Dat maakte dat na een 20-20 er halfweg en na een buzzerbeater van Kevin Dillard er een 38-40 bonus op het scorebord flikkerde.
 Bij Oostende dropte Dominique Archie bommen en scoorden ook Jean Salumu en Kyle Gibson: 56-54 na drie kwarts. In het slotkwart had de kustploeg meestal de leiding maar kon Port of Antwerp Giants bij een 77-75 en in de slotseconden tweemaal met een driepunter uitpakken. De pogingen van Carleton Scott en Kevin Dillard gingen jammer genoeg naast. Jean Salumu en Pierre-Antoine Gillet stelden met vrijworpen de zege van Oostende dan ook veilig. Voor de volledige scouting: www.scooorleague.be.  
 Zaterdag is er voor Port of Antwerp Giants een verplaatsing naar Okapi Aalstar. Inschrijven voor de fanbus kan nog via www.giantsfan.be. #JustBeThere!!

Oostende-Port of Antwerp Giants 81-77

Oostende:  Serron 4, Beal 3, Buza 6, Gillet 7, Salumu 11, Katic 11, Boukichou 2, Djordjevic  8, Archie 13, Gibson 16
Port of Antwerp Giants
:  Kanda Kanyinda 0, Waldow 7, Smith 11, McKinney 2, Mwema 7, Schoepen 0, Dillard 19, Marchant 11, Scott 11, Langford 9
Kwarts: 20-20, 18-20, 18-14, 25-23


Tijdens de grootste basketmatch van het land heeft de havenploeg de kustploeg BC Oostende als tegenstander.

De vorige editie bracht 17.135 toeschouwers op de been en dat was goed voor een nieuw toeschouwersrecord voor een Belgische basketbalwedstrijd. Begin mei wordt opnieuw gemikt op meer dan 17.000 aanwezigen. Port of Antwerp Giants treft in het Sportpaleis namelijk kampioen en bekerwinnaar BC Oostende, die ook de tegenstander was bij de verloren bekerfinale in Vorst Nationaal. Voor onze Giants wordt dit dus een uitstekende gelegenheid om sportieve revanche te nemen. Deze wedstrijd is tegelijk de laatste van Port of Antwerp Giants in de tweede competitieronde en zal wellicht cruciaal zijn voor de positie in de play-offs die vlak daarna starten. 

KAARTEN TEGEN SLECHTS 10 EURO

Aarzel niet en maak er met het gezin, familieleden, vrienden of collega's of je sportvereniging een mooie uitstap van!

Voor deze Belgische basketbaltopper zijn tot 27 april kaarten te koop tegen de drempelprijs van 10 euro. Kinderen tot 12 jaar kunnen de wedstrijd gratis bijwonen, maar moeten ook over een toegangskaart beschikken. Wie een kaartje koopt, beschikt over een genummerde en voorbehouden plaats. Wie als eerste bestelt, is bovendien zeker van de beste zitjes in de zaal.
 
Vanaf woensdag 27 april om 14.00 uur worden de overgebleven plaatsen gratis aangeboden. Uiteraard enkel en alleen als de zaal tegen dan nog niet uitverkocht is. Als basketfan heb je er dus alle belang bij om je zo snel mogelijk van plaatsen te verzekeren. 

ABONNEES

Supporters die in het bezit zijn van een abonnement, krijgen hun tickets toegestuurd in de loop van de maand april. Bovendien verdubbelt de club het aantal plaatsen: heb je dus 2 abonnementen, dan krijg je 4 tickets. Een prima gelegenheid om vrienden in de gelegenheid te stellen om met het basketbal kennis te maken.

Kaarten via www.antwerpgiants.be, www.sportpaleis.be of www.teleticketservice.com, telefonisch op het nummer 070/345.345 (max. € 0,30/min.), in het Sportpaleis (tijdens de kantooruren) en op het secretariaat van Port of Antwerp Giants in de Arenahal Deurne (di-do-vr van 11.00 tot 16.00 uur – alleen cashbetalingen mogelijk).

 Scooore! League
1.  Telenet BC Oostende
45 
2.  Proximus Spirou
43 
3.  Okapi Aalstar
42 
4.  Port of Antwerp Giants
41 
5.  Limburg United
41 
6.  Belfius Mons
44 
7.  Basic-Fit Brussels
44 
8.  LiŤge Basket
40 
9.  Verviers-Pepinster
35 
10.  Kangoeroes Willebroek
34 
11.  Leuven Bears
32 
Final 8
  Varese - POAG
92 - 81
  POAG - Varese
93 - 82
  Varese - POAG
105 - 93

 
 
Antwerp Giants
Copyright 2007 © Antwerp Giants